Aplică pentru împrumutul Hora

Pentru a solicita un împrumut ai nevoie doar de un calculator/tabletă/smartphone şi o conexiune la internet. Dacă eşti nou în Hora, alege suma dorită şi perioada împrumutului, iar apoi urmăreşte instrucţiunile din secţiunea “Aplică acum” care te vor ajuta să înţelegi ce informaţii solicităm de la tine precum şi care sunt câmpurile obligatorii pe care trebuie să le completezi. Introdu datele necesare şi aşteaptă confirmarea noastră. Dacă eşti eligibil, noi iţi virăm banii în cont cât ai zice “Hora”! Dacă eşti client existent Hora, tot ce trebuie să faci este să intri în contul tău iar apoi să aplici pentru împrumut.
Solicitarea unui împrumut Hora Credit este rapidă şi uşoară. Pentru a primi banii în contul tău bancar, încarcă online pe site-ul horacredit.ro/login o fotografie a cărţii de identitate şi dovada contului bancar.
Dovada contului bancar o poți face prin orice document eliberat de bancă / obținut din aplicația internet banking care să ateste că tu ești titularul contului bancar.
Mergând pe principiul “tu poţi solicita oricât, noi iţi dăm doar cât poţi duce”, suma maximă cu care te putem credita este determinată de rezultatul evaluării privind eligibilitatea. Poți împrumuta până la 3 000 Lei cu plata într-o singură rată de până la 30 de zile, sau de la 100 la 10 000 Lei cu plata în 5 rate la interval de 14 zile.
Poţi obţine un credit pe o perioadă de 6 luni.
În urma analizei solicitării, vei fi înştiinţat prin SMS şi email. Oricând poţi accesa contul tău pe site-ul horacredit.ro/login pentru a vedea stadiul solicitării.

Rambursează împrumutul Hora

  1. Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard) accesând horacredit.ro/pay
  2. Direct din cabinetul personal pe site-ul horacredit.ro/login
  3. Transfer bancar de la cea mai apropiată sucursală a băncii Dumneavoastră sau utilizați serviciul internet banking pentru a rambursa împrumutul HORA.
  4. La cea mai apropiată locație SelfPay, prin plată direct la terminal.

Mai multe informații despre plata împrumutului HORA poți găsi la horacredit.ro/pay
Da. Poți beneficia de extinderea automată a perioadei împrumutului cu un număr de zile egal cu perioada inițială, pentru împrumuturile cu valoare de până la 3 000 Lei. Pentru credite de la 100 la 10 000 Lei pe o perioadă de 70 de zile, se poate extinde perioada cu 14 zile. Extinderea perioadei împrumutului împreună cu perioada inițială nu poate depăși 364 de zile, dacă nu este altfel menționat în contract.
La Hora Credit poţi rambursa anticipat orice împrumut, cu ZERO costuri suplimentare. Dacă problemele tale financiare s-au terminat mai devreme decât ai anticipat, sau cine ştie, poate ai câştigat potul cel mare la Loto şi vrei să rambursezi creditul înainte de termen, ne poţi solicita telefonic suma totală de plată sau poți vizualiza informația în contul tău pe horacredit.ro/login

Alte întrebări

Transferul se poate realiza în 15 minute de la aprobarea cererii de împrumut, dar nu mai târziu de 24 ore lucrătoare.
Singura condiție pentru a obține un împrumut cu *0% dobândă este să fi client nou HORA. Perioada de împrumut pentru dobândă * 0% este de la 1 la 30 de zile, suma împrumutată - de la 100 la 3 000 de Lei *0% dobândă se referă la o dobândă de 0,0001%
Singura condiție pentru a obține un împrumut cu 0,08% dobândă este să fi client nou HORA. Perioada de împrumut pentru o dobândă de 0,08% este de 70 de zile, suma - de la 100 la 10 000 de Lei
Orice persoană rezidentă în România cu vârsta cuprinsă între 19 şi 75 ani, poate aplica pentru un împrumut la Hora Credit IFN S.A.
Informaţiile cu caracter personal sunt obligatorii în procesul de evaluare a cererii de împrumut.
Hora Credit IFN S.A. este o entitate juridică legală, funcționând în baza Legii 93/2009, a Regulamentului BNR nr. 20/2009 și care respectă cerințele Regulamentului (UE) 2016/679 (“GDPR”), aplicabil de la 25 Mai 2018. Astfel, datele tale cu caracter personal sunt protejate conform cerințelor legislative în vigoare și vor fi utilizate numai pentru scopurile declarate.
Hora Credit IFN S.A. subliniază importanţa păstrării informaţiilor tale confidenţiale. Împrumutul se acordă numai titularului solicitării aprobate şi care face dovada identităţii.
SCOPUL
Prezenta procedură reglementează procesul de soluționare a reclamațiilor primite de la împrumutați, persoane care beneficiază de produse oferite de Hora Credit IFN S.A. sau potențiali împrumutați.

MODALITĂȚILE DE ADRESARE A RECLAMAȚIEI
Reclamațiile pot fi înaintate de către împrumutat în oricare din următoarele modalități:
  1. Prin poștă sau curier la sediul Hora Credit IFN S.A., Splaiul Unirii, nr. 16, Clădirea Muntenia, Etaj 2, Sectorul 4, Bucureşti
  2. Pe adresele de email ale Hora Credit IFN S.A. (info@horacredit.ro) care pot fi indetificate accesând linkul horacredit.ro/contacts;
  3. Telefonic la numerele de telefon afișate pe site +40 318 10 10 72 și +40 318 18 18 18


Reclamațiile trebuie să conțină datele de identificare ale împrumutatului (nume, prenume, codul numeric personal, număr de telefon, adresa de corespondență și/sau adresa de e-mail), obiectul reclamației (detalii cu privire la activitatea sau produsul reclamat) și/sau orice alte documente sau informații relevante.
Termenul de soluționare a reclamației, respectiv de transmitere a răspunsului cu privire la aspectele reclamate este de maxim 30 de zile de la primirea reclamației de către Hora Credit IFN S.A.
Răspunsul la reclamația împrumutatului se va transmite în mod verbal, în scris, pe e-mail, curier, în funcție de solicitarea împrumutatului dar și de modalitatea de transmitere a reclamației.

LITIGII
Pentru orice litigiu ce decurge din sau în legatură cu reclamația sa și care nu s-a soluționat pe cale amiabilă, împrumutatul poate solicita procedura de mediere sau se poate adresa Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.
De asemenea, clientul are dreptul să adreseze plângeri instanțelor competente.

Consultați aici Politica de Confidențialitate a Datelor. Copyright © 2016 «HoraCredit» Toate drepturile rezervate

Aplică acum

Poti primi între 3 000 și

10 000 ron

pentru 6 luni!